Onderhoudsochtend

Evenementgegevens

• Datum:

Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen. De velden liggen er prachtig bij, dit dankzij de inzet van vaste vrijwilligers. Ook zijn er in de loop naar het komende seizoen verschillende andere werkzaamheden door hen verzet, maar toch zijn er nog enkele onderhoudsklussen waarbij we de hulp van onze leden heel goed kunnen gebruiken.

Graag zien we op zaterdag 21 september twee of liefst nog meer afgevaardigden per team op het voetbalveld, want vele handen maken licht werk. Van 8.00 tot 12.00 uur willen we dan met zoveel mogelijk mensen aan de slag, om ervoor te zorgen dat het sportpark er weer helemaal keurig verzorgd uit ziet. Wij zorgen dat om 7.45 uur de koffie klaar staat, zodat we om 8.00 uur kunnen beginnen. Kom je ons ook helpen? Meld je vooraf dan graag even aan via je elftalleider of bij een van de bestuursleden. Alvast hartelijk dank!