Coronamaatregelen

Wij heten u als bezoekende voetbalclub van harte welkom bij v.v. Erix. Vanaf 15 januari 2022 gelden er nieuwe coronamaatregelen. We verzoeken bezoekers van ons sportpark daarom om zich aan onderstaande regels te houden:

Maatregelen per zaterdag 15 januari 2022

• Bij binnen en buiten sporten is geen publiek aanwezig.
  • Het coronatoegangsbewijs is in de sport verplicht op binnensportlocaties vanaf 18 jaar, zoals bijvoorbeeld de sporthal op sportpark Delakker.
  • De kleedkamers, douches en toiletten zijn open.
  • De sportkantine is gesloten.
  • Vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig moeten zijn hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, arbitrage, alle vrijwilligers.
  • De Rijksoverheid heeft geen beperkingen meer opgelegd over het samen reizen in een auto naar uitwedstrijden en/of trainingen. Neem hier het gezonde verstand in acht en maak zelf de afweging wat wenselijk is.

Aandacht voor de basisregels

Het is nog altijd van groot belang dat iedereen de basisregels blijft volgen, of je nu wel of niet gevaccineerd bent. De basisregels helpen aantoonbaar om besmetting te voorkomen. Onder de basisregels wordt verstaan:

• Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent.
  • Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.
  • 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.
  • Schud geen handen.
  • Was vaak en goed je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht en ventilatie in binnenruimtes.

Wij danken je heel hartelijk voor je medewerking.

Vriendelijke groet,
Bestuur v.v. Erix

Zo werkt het coronatoegangsbewijs:

Stap 1: Ga naar de CoronaCheck-app op je mobiele telefoon.
Stap 2: Login met DigiD of vul de ophaalcode in.
Stap 3: Haal je vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs op.
Stap 4: Als je bewijs is opgehaald, krijg je een unieke QR-code. Dit is je coronatoegangsbewijs.
Stap 5: Toon je coronatoegangsbewijs en je identiteitsbewijs aan een bestuurslid of een  kantinemedewerker als je plaatsneemt in de kantine.

Liever een papieren coronatoegangsbewijs? Ga naar CoronaCheck.nl/print.

Heb je geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs? Laat je uiterlijk 24 uur van tevoren gratis testen via www.testenvoortoegang.nl. Alvast bedankt voor je medewerking in deze.