Coronamaatregelen

Wij heten u als bezoekende voetbalclub van harte welkom bij v.v. Erix. In verband met het coronavirus hebben wij als bestuur de volgende maatregelen genomen om de veiligheid van leden, vrijwilligers, tegenstanders en supporters zo goed mogelijk te garanderen:

• Als uw team op Sportpark Delakker arriveert kunt u door de poort naar binnen lopen. Vervolgens staat de desbetreffende Erix-leider uw team buiten op te wachten, om deze vervolgens naar de aangewezen kleedkamers te begeleiden.
  • Spelers tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te bewaren en kunnen allen in één kleedkamer.
  • Spelers van 13 t/m 17 hoeven onderling ook geen 1.5 meter afstand te bewaren tot elkaar. Toch krijgen deze uit veiligheidsoverwegingen toch 2 kleedkamers toegewezen.
  • Om de 1,5 meter afstand te waarborgen mogen er maximaal acht spelers in een kleedkamer. Uw team krijgt twee kleedkamers toegewezen. Mocht uw team uit meer dan 16 spelers bestaan, dan dienen de reservespelers zich later om te kleden.
  • Uw team kan gewoon gebruik maken van de toiletten.
  • Er mogen maximaal drie spelers tegelijkertijd douchen.
  • Na de wedstrijd wordt buiten op elkaar gewacht.

Wij hopen hiermee de veiligheid van uw spelers en begeleiding zo optimaal mogelijk te hebben gegarandeerd. Ter informatie vindt u hierbij het ‘Protocol verantwoord sporten’ van NOC-NSF. Tijdens een persconferentie van het Kabinet op 28 september 2020 zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De landelijke maatregelen gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur en zijn in elk geval voor de komende drie weken van kracht. Voor v.v. Erix betekent dat het volgende vanaf genoemd tijdstip:

• De sportkantine is gesloten.
  • Voetbalwedstrijden vinden plaats zonder publiek.

Alvast bedankt voor uw medewerking in deze.

Met vriendelijke groet,
Bestuur v.v. Erix