Zomerarrangement Tennisclub Lievelde

Door de ‘intelligente’ Lock down zijn we in een ander manier van omgang met elkaar gekomen. We bieden dan ook een aangepast zomerarrangement aan.

Je conditie op peil houden in de zomerperiode?

Kom tennissen bij Tennisclub Lievelde. Je mag gedurende de maanden mei tot en met september gebruik maken van het tennispark. We hebben de volgende conditie deelname kost € 50,-. We kunnen eventueel tennisrackets en ballen beschikbaar stellen indien noodzakelijk.

Sportaccommodatie v.v .Erix gesloten

De kleedkamers bij v.v. Erix zijn gesloten. Je dient je daarom thuis om te kleden en te douchen.

Aanmelden

Spreek af met je teamgenoten, vrienden, familie of buren. We kunnen tot 1 juni slechts enkelspel spelen, daarna ook weer dubbelen. Geef je op voor 1 juni 2020, het liefst zo spoedig mogelijk. Heb je interesse, meld je dan aan bij:

– Martin Rots martin@tclievelde.nl of bij

– Kees Weenink kees@tclievelde.nl