Laatste nieuws

Wij zoeken een kantinebeheerder!

Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar een kantinebeheerder. Word jij blij van plannen, regelen, inkoop en mensen aansturen? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Voor onze sportkantine zijn wij op zoek naar iemand die graag de touwtjes in handen neemt.

Wat houden de werkzaamheden zoal in?

Als kantinebeheerder ben je onder meer verantwoordelijk voor de inkoop van de kantinevoorraad via de webshop, het inplannen en inwerken van kantinevrijwilligers, de geldelijke stromen en waar nodig het meedraaien van een kantinedienst. De werkzaamheden doe je alleen of eventueel met een duo partner en bedragen gemiddeld zo’n vier uur per week. Dit is afhankelijk van evenementen die af en toe plaatsvinden in de kantine. Je krijgt veel vrijheid voor wat betreft de invulling van deze taak, waarbij ondernemerschap heel goed van pas komt. Als kantinebeheerder ontvang je een maandelijkse vergoeding.

Wij vinden het belangrijk dat onze voetbalvereniging helemaal van deze tijd is. Dat iedereen zich er thuis voelt en dat Erix zowel als club, als sportaccommodatie, maar ook als kantine voldoet aan ieders verwachtingen.

Interesse?

Is deze job je op het lijf geschreven of wil je aanvullende informatie, neem dan contact op met één van de leden van het bestuur. Je kunt ook een e-mail sturen naar Joyce te Poele via kantinebestuur@vverix.nl. Wij zien jouw reactie met veel plezier tegemoet.