Zomerabonnement Clubfit8 speciaal voor Erix-leden

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-Cirkel bij Clubfit8 in Lichtenvoorde.

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Wat is de eGym-Cirkel?

Zomerabonnement
Onder 18 voor € 65,-
Boven 18 voor € 75,-

Het zomerabonnement voor Erix-leden van Clubfit8 is geldig t/m 31 augustus 2016. Neem direct contact op met Roy en Nicole Sonderen van Clubfit8 of kijk voor meer informatie op www.clubfit8.nl. Tevens kun je hier ook een proeftraining aanvragen!

logo-clubfit8-dia@x1
Clubfit8