Zaterdag 03 juni Erix Jeugdtoernooi

Aanstaande zaterdag 03 – juni – 2017 vindt het jaarlijkse jeugdtoernooi voor de D-, E- en F-pupillen op ons sportpark plaats. De toernooicommissie heeft alles weer zorgvuldig voorbereid en kijkt met veel plezier uit naar de komst van de deelnemende teams

Om 9.00 uur start de eerste wedstrijd van de D-pupillen, zij spelen 1x 17 minuten. De prijsuitreiking staat gepland om 11.40 uur. Daarna is het om 12.42 uur de beurt aan de E- en F-pupillen, zij spelen wedstrijden van 1x 13 minuten. Om 15.45 uur reiken we de bekers aan de kampioenen uit en daarmee sluiten we dan ook tegelijkertijd het toernooi af.

Wij wensen de voetballers heel veel succes en hopen natuurlijk dat er veel supporters aanwezig zijn om alle pupillen ’s ochtends en ’s middags aan te moedigen. Laten we er met zijn allen een sportieve en gezellige dag van maken!

Hierbij de link naar het toernooi informatie boekje:   n.n.v.t.