Winterarrangement Tennisclub Lievelde

Nu alle amateurcompetities stil liggen zitten de sporters weer thuis, zich te vervelen? Je conditie op peil houden tijdens de komende winterperiode periode? Kom tennissen bij Tennisclub Lievelde. We bieden dan ook een aangepast winterarrangement aan voor alle leden van v.v. Erix.

Je mag gedurende de maanden november tot en met februari gebruik maken van het tennispark. We hebben de volgende conditie: deelname kost € 40, – We kunnen eventueel tennisrackets en ballen beschikbaar stellen indien noodzakelijk.

Spreek af met je teamgenoten, vrienden, familie of buren. Er kan gewoon enkelspel getennist worden. Uiteraard moeten de Corona regels ook bij ons in acht worden genomen. Geef je op, het liefst zo spoedig mogelijk.

Heb je interesse, meld je dan aan bij:
– Martin Rots (rots1@chello.nl) na 15-11-2020 rots1@online.nl of
– Kees Weenink (c.weenink@chello.nl).

Graag tot ziens!