Wedstrijdbalsponsoring vanaf heden mogelijk bij alle teams!

Vanaf seizoen 2017-2018 is het mogelijk om een wedstrijdbal te sponsoren aan het team van je eigen voorkeur. Wedstrijdbalsponsoring is natuurlijk al sinds jaar en dag mogelijk bij Erix 1, maar er bleek ook interesse voor deze vorm van sponsoring bij andere teams.

De wedstrijdbal wordt voor 1 wedstrijd gesponsord waarna de bal in lopend seizoen bij thuiswedstrijden bij het team blijft. Bij een volgende sponsor voor hetzelfde team schuift de eerder gesponsorde bal door als trainingsbal voor het team.

Op zaterdag 28 oktober 2017 wordt de eerste wedstrijdbal gesponsord aan JO17-1 door Inge Persoonlijke Begeleiding (Inge Gralike).

Erix JO17-1 speelt om 15.00u op sportpark Delakker de derby tegen Longa ’30 JO17-4.

Wedstrijdbalsponsoring kan en mag door iedereen: bedrijven, ZZP-ers, opa’s en oma’s, vaders en moeders, vrienden of wie om welke reden dan ook ook een bijdrage wil leveren aan een team van eigen voorkeur. Sponsoren kunnen zich melden bij de sponsorcommissie.