Voetbaltraining voor jeugd t/m 12 jaar start vanaf 4 mei aanstaande.

De regering heeft op 21 april besloten dat de jeugd vanaf 28 april weer de mogelijkheid heeft om in groepsverband te gaan sporten onder strikte voorwaarden. Vanaf dat moment heeft v.v. Erix gekeken hoe hier invulling aan te geven, waarbij de gezondheid van de leden, trainers en familieleden het allerbelangrijkste is.

Alléén oefenhoek tot onze beschikking

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zijn niet alle velden gesloten op sportpark ‘Del akker’. In overleg met de gemeente is besloten om het onderhoud van de oefenhoek uit te stellen, zodat daar nog trainingen gegeven kunnen worden.

Trainingen jeugd 13 t/m 18 jaar nog niet hervat

Aangezien alléén de oefenhoek tot onze beschikking hebben én de 1,5-meter-regel voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar van kracht is, is besloten om de trainingen voor deze leeftijdscategorien nog niet te hervatten.

Alleen trainingen voor jeugd t/m 12 jaar

Wel worden de trainingen voor de jeugd t/m 12 jaar hervat vanaf maandag 4 mei.

De volgende tijden gelden vanaf deze datum:

Maandag       18:00 – 19:00 uur     JO7 + JO9

Dinsdag        18:15 – 19:30 uur     JO11

Woensdag     18:00 – 19:00 uur     JO10

Donderdag    18:15 – 19:30 uur     JO12 + spelers van JO13 die nog op de basisschool zitten

Voor niet-leden geldt dat zij zich moeten aanmelden bij Bram Gotink (jeugdsecretaris). Hij communiceert met de desbetreffende trainer, zodat hij/zij mee kan trainen met zijn/haar leeftijdsgenoten.

Protocollen KNVB

Hierbij houden wij ons aan de maatregelen volgens de protocollen van de KNVB (https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/59901/coronaprotocol-voor-verenigingen-met-jeugdactiviteiten). Dit, om het coronavirus niet verder te verspreiden. Aan de hand van deze protocollen gelden de volgende maatregelen:

De corona maatregelen bij v.v. ERIX:

• Blijf thuis als je één van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen in jouw huishouden afgelopen 24 uur klachtenvrij is, mag je weer sporten en naar buiten.
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.
  • Ga voordat je naar v.v. Erix vertrekt thuis naar het toilet.
  • Was voor én na de training thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden.
  • Kom in sportkleding naar sportpark ‘Del akker’. De kleedkamers zijn gesloten. Je kunt ook niet douchen.
  • Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de voetbaltraining naar de sportlocatie.
  • Ouders/verzorgers worden gevraagd om hun kind(eren) te informeren over de algemene veiligheids- en hygiëneregels en zorgen dat ze altijd de aanwijzingen van de begeleiding opvolgen.
  • Kom op eigen gelegenheid of onder begeleiding van maximaal één persoon uit jouw huishouden naar sportpark ‘Del akker’.
  • Ouders/ verzorgers die hun kind(eren) wegbrengen en ophalen worden verzocht dit moment zo kort mogelijk te laten duren.
  • Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden (uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar).
  • Neem je eigen bidon (voorzien van naam) gevuld mee om uit te drinken.
  • Als ouder/verzorger heb je geen toegang tot sportpark ‘Del akker’. Dit betekent dat je buiten de poort moet blijvten. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de training.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van de vereniging, bijvoorbeeld de trainers, begeleiders en bestuursleden.

Niet-leden ook van harte welkom

Ook niet-leden in de leeftijdscategorie tot en met 12 jaar zijn welkom om geheel vrijblijvend te komen trainen bij v.v. Erix. Meld je aan bij Bram Gotink via (06)-570 654 33 of via e-mailadres jeugdsecretaris@vverix.nl). Hij brengt de desbetreffende trainer op de hoogte.

Vragen?

Mochten je vragen en/of opmerkingen hebben, neem gerust contact op met Eric Ressing via telefoonnummer (06) 465 976 74.

Wij wensen je alvast veel trainingsplezier en vinden het leuk je weer te zien bij v.v. Erix!

Namens het jeugdbestuur van v.v. Erix,

Eric Ressing