VITter worden?

Al sinds 1998 trapt een enthousiaste groep dames een balletje op de woensdagavond bij v.v. Erix.

Onze naam VIT – Vrouwen In Training – dekt de lading. We trainen wel maar spelen geen competitiewedstrijden. Wel onderlinge partijtjes tijdens de training en af en toe een vriendschappelijke wedstrijd, bijvoorbeeld tegen de kinderen of tegen een vergelijkbaar naburig damesteam. En na de training is ook de ‘derde helft’ in de kantine heel gezellig.

Om dit te kunnen blijven doen zijn we naarstig op zoek naar nieuwe VIT-ters. Kom jij onze ‘selectie’ versterken? Voetbalervaring is niet nodig. Voetbalschoenen wel, maar die kun je in eerste instantie gewoon lenen. Hou je niet in en train gewoon een aantal keer vrijblijvend mee!

Wanneer: Iedere woensdagavond van 20.00 tot 21.15 uur
Waar: Voetbalveld v.v. Erix (Sportpark Delakker)

Aanmelden is niet nodig, maar voor meer informatie kun je contact opnemen met Ineke Holkenborg (06-11135966).