Update maatregelen coronavirus

Het is al even geleden dat jullie een bericht van ons hebben gehad. Ondanks dat de maatregelen steeds meer versoepelen, is het spelen van (oefen)wedstrijden nog altijd niet mogelijk. De jeugd tot en met 12 jaar traint sinds een paar weken wel weer met veel plezier en enthousiasme op de oefenhoek, maar verder zijn er nog geen activiteiten op ons sportpark.

Trainen zodra de velden dat weer toelaten

Omdat georganiseerd trainen wel mag, kunnen we ons voorstellen dat er bij de senioren ook de behoefte bestaat om weer in actie te komen. Volwassenen moeten hierbij onderling 1,5 meter afstand houden. Vanwege het onderhoud van de velden kunnen we daarom nog geen verdere trainingen laten plaatsvinden Het is de bedoeling om de voorbereidingen voor het voetbalseizoen 2020/2021 op dezelfde manier te organiseren als voorgaande jaren. Daarbij zijn we wel afhankelijk van de maatregelen van het RIVM zoals deze de komende tijd gelden. Alle verzoeken voor het organiseren van een training moeten daarom via het hoofdbestuur lopen, want we willen ervoor zorgen dat alles goed geregeld is. Helaas kunnen we daarbij nu nog geen beloftes doen. De sportkantine en kleedkamers blijven tot nader orde nog wel gesloten. Ook hiervoor geldt dat we ons moeten houden aan de geldende maatregelen van het RIVM. Zodra deze weer geopend worden dan informeren wij jullie daarover.

Heel hartelijk dank voor jullie begrip en steun!

Graag willen wij jullie – spelers, vrijwilligers, sponsoren en supporters – danken voor jullie begrip en geduld in de afgelopen periode. Ondanks dat we als vereniging geen activiteiten konden aanbieden, hebben we geen enkele wanklank gehoord. Fantastisch dat jullie v.v. Erix zo blijven steunen, we zijn daar heel erg blij mee. We hopen dat we alles in het nieuwe voetbalseizoen ruimschoots kunnen inhalen.

Voorbereidingen 2020/2021 in volle gang

Inmiddels zijn we al wel druk met de voorbereidingen voor het voetbalseizoen 2020/2021. Zodra we meer informatie hebben over trainingen, wedstrijden en de dan geldende maatregelen, dan communiceren wij daarover naar jullie via de verschillende kanalen. Wel kunnen we alvast melden dat de jaarvergadering doorschuift naar een nader te bepalen datum in 2020.

Vragen?

Heb je nog vragen of suggesties, laat het ons gerust weten. Dat kan rechtstreeks bij één van de bestuursleden, maar ook via een e-mail naar secretaris@vverix.nl.

Wij wensen jullie een hele fijne zomer en blijf gezond!

Sportieve groet,
Bestuur v.v. Erix