Succesvolle potgrondactie door en voor de jeugd

Op 5 maart jongstleden gingen jeugdleden in het buitengebied en in de kern van Lievelde huis-aan-huis langs de deur om potgrond te verkopen. Deze actie werd een heus succes en we denken dat deze zeker voor herhaling vatbaar is. Zonder de hulp van jeugd- en seniorenleden en ook leiders was dit niet mogelijk geweest. Wij danken daarom iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen afgelopen zaterdag. Ook willen wij graag Lensink Constructie – Machines bedanken voor het beschikbaar stellen van de ruimte. En natuurlijk niet te vergeten alle inwoners van Lievelde en omstreken die één of meerdere zakken potgrond hebben afgenomen! De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan het jeugdvoetbal van v.v. Erix.

Heeft u nog interesse in 1 of meerdere zakken potgrond? Neem dan contact op met Eric Ressing: tel. 06-46597674. Wij bezorgen de zakken bij u thuis!