Speciaal zomerarrangement Tennisclub Lievelde

In de zomerperiode stoppen veel sporters met hun activiteiten, omdat dan het seizoen afgelopen is. Een goed voorbeeld hiervan zijn voetballers, volleyballers en handballers. Hoe wordt dan de conditie op peil gehouden? Hoe gaat dan het sociale leven verder? Zien we de rest van ons team dan pas weer in augustus/september?

Met name om die redenen bieden wij in 2018 een speciaal zomerarrangement aan voor o.a. voetballers, handballers, volleyballers en hardlopers.
Bekend is dat de meeste balsportbeoefenaars een goed balgevoel hebben. Met tennissen maken ze de technische fout om de bal te dichtbij te laten komen, waardoor de slag niet mooi ‘rond’ gemaakt kan worden. Dat gaat ten koste van snelheid en precisie! Daar valt wat aan te verbeteren!

Daarom bieden wij je 3 tennislessen aan van een gediplomeerd tennisleraar en kun je gedurende de maanden mei tot en met augustus gebruikmaken van ons tennispark voor het bedrag van € 60,00. Tennisrackets en ballen worden beschikbaar gesteld door de Tennisclub.

Spreek met je team onder elkaar wat af! Doe wat! Iedereen is natuurlijk van harte welkom, ook buiten je team! Zo kun je ook nog een gezellige avond op ons tennispark regelen.

Heb je interesse, meld je dan zo spoedig mogelijk aan bij:
– Martin Rots (rots1@chello.nl) of bij
– Kees Weenink (c.weenink@chello.nl).

Doe dit voor zondag 15 april, zodat we de tennislessen op tijd kunnen inplannen. Wij nemen dan weer contact met je op.

We zien je reactie graag tegemoet.

Namens de Tennisclub Lievelde,
Kees Weenink