Rabo ClubSupport: Stem op onze club!

Dit jaar doet onze vereniging mee aan de Rabo ClubSupport. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Wij kunnen deze financiële ondersteuning goed gebruiken en jij kunt daarbij helpen door te stemmen op onze club!

Doel

Dit seizoen zijn we begonnen met kennismakingstrainingen voor kinderen vanaf 4 jaar. Door middel van deze trainingen willen wij deze leeftijdsgroep ongedwongen en spelenderwijs kennis laten maken met het mooie voetbalspelletje. Deze trainingen zijn vrij toegankelijk en wij willen dit mooie initiatief graag verder faciliteren en ondersteunen met materialen en dergelijke.

Hoe kan ik stemmen?

Als je klant én lid bent van de Rabobank dan kun je stemmen door in te loggen in de Rabo app of op Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Als je wel klant maar nog geen lid bent van de Rabobank dan kun je je eerst als lid aanmelden via de website https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/. Vervolgens kun je ook je stem uitbrengen.

Steun allemaal onze club en breng uiterlijk 24 oktober je stem uit op onze club! Dank je wel!