Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

Wij doen mee aan Rabo ClubSupport, de nieuw vorm van ‘Hart voor de Achterhoek’. Via deze actie geeft Rabobank als coöperatie jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij. Door lid te worden van de Rabobank, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven zij  ondersteunen.

Stem jij op v.v. Erix?

Voetbalvereniging Erix heeft een aanvraag gedaan voor materialen en overige voorzieningen, voor onze jongste jeugd en voor onze leden van de 45+ teams. Ben je lid van de Rabobank, dan is jouw stem geld waard voor onze club. Mogen wij op jou rekenen? Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid van de Rabobank zijn. Aanmelden voor het lidmaatschap is heel eenvoudig! Je kunt je via de website van de Rabobank direct aanmelden.

Stemmen kan vanaf maandag 5 oktober

Stemmen kan van 5 tot en met 25 oktober direct in de Rabo App op jouw mobiele telefoon via de knop ‘Zelf regelen’. Je kunt ook stemmen via internetbankieren door in te loggen via www.rabobank.nl. Je ontvangt geen stemcode vooraf, zoals andere jaren.

In de eerste week van november krijgen de deelnemende clubs de uitslag te horen. Wij danken je alvast heel hartelijk voor jouw stem op v.v. Erix!