Na ruim 70 jaar bezoekt oud-speler Gerard Busch v.v. Erix

Op zaterdag 29 oktober aanstaande wordt hij 90 jaar. Gerard Busch, tegenwoordig woonachtig in Wijchen, speelde ruim 70 jaar geleden samen met zijn broer Ben als een van de eerste leden bij onze club. In de jaren 1944-1947 was Gerard Busch actief spelend lid, maar vlak daarna moest hij  samen met een 6-tal andere Erix-leden naar het toenmalig Nederlands Indië om daar het vaderland te dienen. Sindsdien is hij niet meer voor onze club in actie gekomen. Zijn 90e verjaardag is aanleiding om  terug te keren naar zijn oude woonplaats om zijn verjaardag te vieren en dan misschien nog oud plaatsgenoten of teamleden te ontmoeten. Zijn dochter Yvonne legde onlangs contact met ons in de zoektocht naar oud team- of clubgenoten. Wij willen als bestuur graag onze medewerking hieraan verlenen en heten Gerard Busch van harte welkom op sportpark Delakker.

Oproep
Wij doen hierbij daarom heel graag een oproep aan een ieder die de heer Gerard Busch nog kent van vroeger en die het leuk zou vinden om samen met hem oude verhalen en herinneringen op te halen. Je bent daarom op zondag 30 oktober aanstaande om 13.00 uur van harte welkom in de sportkantine op sportpark Delakker. Wil je je van tevoren even aanmelden bij ons? Dat kan via telefoonnummer (06) 111 359 66 of via een e-mail naar secretaris@vverix.nl. Het zou toch geweldig zijn als oude tijden herleven?

Op de foto v.v. Erix leden uit 1947
Achterste rij vanaf links: Antoon Gralike, Cornelis te Brake, Hemmie te Walvaart, Jan Bomers, Herman te Brake, Bernard van Westerhuis, Jan Siemes, Jan Beusink, Theo Berentsen, Jan te Brake, Jan te Brake, Frans Oolthuis, Gerard Klein Gunnewiek, Harrie Kramer, Willem Busch. 2e rij: Jos te Brake, Antoon Beusink, Hennie Elferink, Harrie Stoteler, Jan Klein Gunnewiek, Jopie Gralike, Gerrit te Plate, Jan Stoverink, Hendrik te Brake, Hennie Toebes, Bennie Busch, Jan Beusink, Bernard Hartman, Henkie Penterman, Gerard Busch, Frans Berentsen, Jan Konings, Jan Donderwinkel, Bennie Gralike, Guus Kasten, Bernard Tanck, Harrie Reijrink, Jan ter Horst, Harrie Berentsen. voorste rij: Herman Tanck, Frans Kramer, Bernard te Brake, Jan Pondes, Frans te Walvaart, Gerrie Elferink, Tonnie Stevens.