Martin Domhof Lievelds dartkampioen!

Op vrijdag 17 en zondag 19 januari vond het Lievelds dartkampioenschap in de sportkantine van Erix weer plaats. Ondanks dat het aantal deelnemers iets minder was dan de vorige edities, was het een zeer geslaagd toernooi. Gezelligheid, fanatisme en de nodige spanning waren de ingrediënten voor dit succesvolle evenement. De leeftijd van de deelnemers varieerde van zo’n 15 tot 65 jaar. Dat maakte het dat het een mooi kampioenschap was voor echt alle leeftijden.

Uitslagen

In de finale van de winnaarsronde streden Dirk Stevens en Martin Domhof om de titel. Martin wist zijn zenuwen het best onder bedwang te houden en won de spannende finale met 3-1. Beiden lieten een prachtig dartgevecht op hoog niveau zien. Jarenlang draaide Martin al in de top van de Lieveldse darters mee. Dit jaar wist hij dan eindelijk de hoogste trede van het podium te betreden. In de verliezersronde trok Jochem te Brake aan het langste eind en ging er met de eerste prijs vandoor. Hij won zijn finalepartij tegen debutante Chantal Eekelder. Ook in deze finale waren beiden aan elkaar gewaagd!

Dank aan vrijwilligers

Zonder de inzet van verschillende vrijwilligers was het niet mogelijk geweest dit toernooi te organiseren. Wij bedanken Paul, Nico en André voor de organisatie en Marie-Louise, Elvy en Noa voor de inzet achter de bar!