Laat in september je stem horen en steun onze club!

In 2019 viert v.v. Erix haar 75-jarig jubileum. In het weekend van 14 en 15 september vinden er allerlei activiteiten plaats, zo ook voor de jeugd. Om alle jeugdleden een onvergetelijk programma aan te bieden is alle hulp welkom, ook financieel gezien. Daarom heeft v.v. Erix zich aangemeld voor een bijdrage uit de actie Hart voor de Achterhoek van de Rabobank. Leden van de Rabobank kunnen straks een stem uitbrengen. Laat je stem horen en steun onze club!

Stemmen tussen 5 en 19 september 2019

Iedereen die lid is van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek mag tussen 5 en 19 september 2019 stemmen op deelnemende verenigingen en stichtingen. Ieder lid krijgt vijf stemmen die hij/zij mag verdelen onder verenigingen en stichtingen die hij/zij een warm hart toedraagt. Er kunnen maximaal twee stemmen op één vereniging uitgebracht worden en alle vijf de stemmen moeten verdeeld worden. Begin september ontvangen alle leden van de Rabobank een stemkaart met daarop een unieke stemcode die toegang geeft tot de online stemmodule.

Hart voor de Achterhoek

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek ondersteunt al jaren verenigingen en stichtingen in haar omgeving. Via de actie ‘Hart voor de Achterhoek’ stellen zij in 2019 een bedrag van € 400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij hen bankieren.