KSV/Erix JO13-1 Kampioen!

Zaterdag 30 november was het zo ver: de kampioenswedstrijd voor de JO13-1 van KSV/Erix. De tegenstander voor deze morgen was Longa JO13-3; zij stonden op de 9e plek. Na een zenuwachtig begin kwam de wedstrijd langzaam op gang. Charaf maakte al snel de 1-0! Na goed voetbal met mooie aanvallen, stond het met rust al 4-0.
Na rust werd het al snel 5-0 en 6-0. Daarna bleef KSV/Erix goed voetballen en gooide de spelers er veel strijd in. Dit resulteerde in veel doelpunten. Na het laatste fluitsignaal was het maar liefst 11-1 voor KSV/Erix! Kampioen, kampioen!
De kampioenshirts werden uitgedeeld, partypoppers werden afgeschoten en er werd kinderchampange gedronken! Na de felicitaties van het bestuur, sponsoren, ouders en andere toeschouwers werd er door gefeest in de KSV kantine. In de kantine kregen de spelers hun verdiende patat met frikandel en werd er zelfs nog gedanst met Sinterklaas. Links en rechts werd er door de spelers nog een interview gegeven over het kampioenschap. Na het laatste dansje keerde iedereen tevreden naar huis.
Iedereen bedankt voor de geweldige kampioensdag!