Het Megapret jeugdtoernooi v.v. Erix

Op zaterdag 2 juni heeft weer het Megapret Jeugdtoernooi plaatsgevonden. Nieuw dit jaar was het toernooi voor de JO7 (mini-F) in de ochtend. Hier waren maar liefst 3 poules van 5 teams waarin ieder team het een keer tegen elkaar opnam. De jonge talenten maakten er leuke en sportieve wedstrijden van en kregen allemaal een medaille voor hun prestaties. Daarnaast speelde de JO13 ook ’s ochtends hun wedstrijden. Door maar liefst alle wedstrijden te winnen ging HMC JO13-1 er met de wisselbeker vandoor en waren zij dan ook de terechte winnaar.

In de middag werd er gestreden om de prijzen door de JO9 en de JO11. Tijdens de poule wedstrijden, maar zeker tijdens de finalerondes was de spanning om te snijden. Dit blijkt wel uit het feit dat bij maar liefst 3 van de 4 finales penalty’s de doorslag moesten geven. Hier zijn de volgende winnaars uitgekomen: Bij de JO9 heeft S.V. Longa’30 JO9-3 gewonnen en bij de JO11 hebben de meiden van FC Trias JO11-7 gewonnen!

De toernooicommissie wil graag alle deelnemende teams, vrijwilligers, sponsoren, en toeschouwers bedanken voor hun inzet, enthousiasme, en sportiviteit. Hopelijk zien wij jullie volgend jaar allemaal weer op het Megapret jeugdtoernooi bij v.v. Erix.

Bekijk hier alle foto’s van het jeugtoernooi