Heb jij een paar uurtjes tijd in de maand op zondag?

De start van de voetbalcompetitie staat voor de deur. De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. Denk daarbij ook aan het rondmaken van het rooster voor de kantinediensten. We prijzen ons gelukkig met de vrijwilligers waarop we nu al een beroep mogen doen. Toch staan we nog voor een grote uitdaging als het gaat om de invulling van het rooster van met name de zondag.

Drie verschillende diensten

We zoeken vrijwilligers van bij voorkeur 18 jaar of ouder die op de zondag een kantinedienst willen draaien. Het gaat om drie verschillende diensten waarvoor je je kunt aanmelden en natuurlijk zo vaak als jij dat wilt. Eén keer per week of één keer per maand; alles is mogelijk. Het gaat om de volgende tijdstippen:
– van 8.00 tot 13.00 uur
– van 11.30 tot 16.30 uur
– van 13.00 tot 19.00 uur

Ook Erix-leden of familie van leden nodigen wij uit om zich aan te melden. Draai gerust een keer op proef mee om een indruk te krijgen van de werkzaamheden.

Vrijwilligersvergoeding

Voor de zondagdienst ontvang je ook een vrijwilligersvergoeding, een mooie bijkomstigheid toch? Vele handen maken licht werk. Kom jij ons team met vrijwilligers versterken? Meld je aan of leg contact voor meer informatie met één van onderstaande bestuursleden. Mailen mag natuurlijk ook, dat kan via secretaris@vverix.nl.

Wij zien jouw reactie met heel veel plezier tegemoet!

Sportieve groet,
bestuur v.v. Erix,