Even voorstellen Bjorn Zweerink nieuwe trainer Erix 1 selectie

Hallo ik ben Bjorn Zweerink, getrouwd  met Linda  (17-05-2002) en we zijn woonachtig in Winterswijk. Linda heeft daar een kapsalon aan huis. We hebben 3 kinderen, Eline  (13 jaar), Dani  (11 jaar) en Lotte (9 jaar).

Ik ben werkzaam bij dakdekker K & D Dakbedekkingen in Winterswijk.
Ik ben zelf op mijn zevende begonnen met voetballen bij voetbalvereniging Vosseveld. Ik heb daar alle jeugdelftallen doorlopen en heb op mijn zeventiende mijn debuut gemaakt in het eerste van Vosseveld. Ik heb 14 jaar in het eerste van Vosseveld gespeeld.
Daarna ben ik in het tweede gaan spelen en was tevens trainer van dat team. Dat heb ik 2 jaar gedaan.
Ik ging naar een andere vereniging om daar het tweede te gaan trainen(WVC 2).
Dit heb ik wederom 2 jaar gedaan en ben ondertussen mijn trainersdiploma gaan halen.
Bij Vosseveld ging Frank Verheijen (bij Erix ook bekend) weg. Ik ben daar ingestapt en ben 4 jaar hoofdtrainer geweest. Vorig jaar heb ik de A-jeugd van sportclub Meddo getraind.

Waarom V.V. Erix?
Erix is vergelijkbaar met een club als Vosseveld.
Een kleine (dorps)buurtclub, waar toch wel prestatie voorop staat, maar de saamhorigheid / gezelligheid ook een rol speelt. Dat spreekt mij erg aan.

De verwachtingen?
We weten nu dat we in de 4e klasse uit gaan komen, wat niet automatisch een gemakkelijk seizoen gaat worden.
Maar als we met z’n allen durven te voetballen, afspraken maken en nakomen, vooruit durven te spelen en een seizoen lang het maximale uit jezelf/team wil halen moeten we ons kunnen handhaven.

Bjorn Zweerink