Erix-vrijwilliger Clemens Hulshof overleden

Ons bereikte het onverwachte en heel verdrietige bericht dat Clemens Hulshof is overleden. Clemens was jarenlang vrijwilliger bij onze club. Hij stond op de zondag voor aanvang van de thuiswedstrijden van Erix1 bij de kassa om de entreegelden te innen. Ook verzorgde hij daarbij samen met de jeugdleden de lotenverkoop. Helaas liet zijn gezondheid hem in de steek en was het voor hem de afgelopen periode niet mogelijk om deze vrijwilligerstaak uit te voeren. Wij danken Clemens voor zijn inzet voor onze vereniging. Onze gedachten zijn bij zijn vrouw Lucie, die zich ook al heel lange tijd inzet voor v.v. Erix en bij zijn kinderen Pien en Chris. Wij wensen hen heel veel sterkte en kracht bij dit verlies.