Erix JO9 in beker finale

Beste mensen,

Toen Erix JO9  voor een tijdje terug de halve finale in een zinderende wedstrijd van Etten JO9  wonnen was dit een meer dan prachtige prestatie van onze meisjes en  jongens.
Het gevolg hiervan is dat we de bekerfinale mogen gaan spelen tegen DEO JO9 en wel op Zaterdag 2 juni 2018 om 09:30 uur  op Sportpark ’t Doornslag Zomerweg 19a 6996 DD te  Drempt.
Hierdoor zou het prachtig zijn dat zoveel mogelijk toeschouwers meegaan om onze meisjes en jongens aan te moedigen in deze geweldige wedstrijd.
Dus ouders opa’s en oma’s, familie, schoolvriendjes, juffrouw, buren en ooms en tantes kom kijken naar deze prachtige wedstrijd

Dus iedereen die komt tot Zaterdag 2 juni 2018 om 09:30 uur  op Sportpark ’t Doornslag Zomerweg 19a 6996 DD te  Drempt.