Erix JO7 en JO9 blij verrast door Social Deal met nieuw wedstrijd tenue

Vorige week werd Erix JO7 en JO9 blij verrast tijdens de wedstrijd door de directeur van Social Deal ‘Bart Oosterholt’. Iedereen dacht wat leuk dat Bart ondanks zijn drukke werkzaamheden tijd heeft om een keer bij de JO7 en JO9 een wedstrijd te komen kijken!. Echter als grote verassing voor alle spelertjes en leid(st)ers kwam Bart niet alleen kijken maar had hij voor beide teams een compleet nieuw wedstrijd tenue bij zich. Dat dit met groot gejuich werd ontvangen moge duidelijk zijn. Het enthousiasme was zelfs onder de spelers zo groot dat het oude tenue in der rust al werd verwisselt voor het nieuwe.
Namens vv Erix  danken we dan ook Bart en Social Deal voor het beschikbaar stellen van de nieuwe shirts en broeken en ze zullen dan ook met veel plezier gedragen worden ( alleen bezorgd dit de leiders een klein probleempje want iedereen wil direct al een eigen nummer………  (Mooi toch!)