Laatste nieuws

Erix jeugd & KNVB trainingsplanner

Vorig seizoen hebben wij als jeugdbestuur enkele avonden georganiseerd waarin John Scheve de basis principes heeft uitgelegd voor het trainen en coachen van pupillen en junioren. Hier willen wij als jeugdbestuur graag een vervolg aan geven in het nieuwe seizoen, waarbij wij gebruik willen maken van de KNVB trainingsplanner.

De KNVB heeft een Trainingsplanner waarmee (beginnende) trainers gratis gebruik kunnen maken van kant-en-klare trainingen en losse oefeningen voor D-, E-, F- en mini-pupillen. De KNVB Trainingsplanner, die ook te gebruiken is met je smartphone of tablet, is te vinden op  http://trainers.voetbal.nl/trainingsplanner.

De KNVB Trainingsplanner is ontwikkeld omdat veel (beginnende) trainers op zoek zijn naar oefenstof om hun spelers met plezier beter te maken. De KNVB wil deze trainers helpen om hun hobby met plezier uit te oefenen en tegelijkertijd de spelers beter te maken met leuke voetbaloefeningen.

Wij zouden graag zien dat jullie als trainers gebruik maken van deze trainingsplanner. Jullie kunnen gebruik maken van de al aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord:

Link: http://trainers.voetbal.nl/trainingsplanner.

Gebruikersnaam: erixlievelde

Wachtwoord: erixlievelde

Aan de rechterzijde zijn kant en klare trainingen beschikbaar door op Trainingen -> totaaltrainingen te klikken.

Daarnaast zal Erix 1 trainer Willen Spijkstra beschikbaar zijn voor vragen. Ook zal hij gedurende het seizoen enkele avonden aanwezig te zijn om trainingen bij te wonen en om jullie vragen te beantwoorden.

Mochten jullie vragen hebben dan kunnen jullie contact opnemen met:

–  Koen klein Tank  Jeugd coördinator junioren  Erix  A, B, C, D, Junioren  Tel: 06-24677392
–  Email: jeugdcoordinatorjunioren@vverix.nl
–  Petra Stevens   Jeugd coördinator Pupillen Erix  E en F  Pupillen Tel: 0544 – 375619
–  Email: jeugdcoordinatorpupillen@vverix.nl