Erix gaat voor deelname aan 7 tegen 7 (45+)

Als bestuur zijn we continu bezig om te kijken hoe we het aantal leden bij vv Erix minimaal intact kunnen houden, en waar mogelijk nieuwe leden kunnen werven. Voor ons als voetbalvereniging is het van belang om in de reguliere competitie op de zondag te blijven gaan voor minimaal 4 seniorenelftallen bij de heren.

Van verschillende omliggende verenigingen kwam echter de afgelopen jaren regelmatig de vraag wanneer Erix nou eens deel gaat nemen aan de 7 tegen 7 competitie. Deze competitievorm is een soort toernooivorm waarbij gevoetbald wordt op 5 (vrijdag)avonden per half seizoen waarbij iedere vereniging een keer gastheer is. Er wordt gevoetbald op een half veld, en de regels zijn dusdanig dat de kans op blessures door te fanatiek spel ingeperkt worden. Wij denken dat dit een ideale vorm van ontspanning kan zijn als het allemaal niet meer zo ‘fanatiek’ hoeft. Daarnaast horen we regelmatig dat oud leden de gezelligheid binnen de vereniging toch wel missen. In de afgelopen maanden hebben we diverse oud-leden gepolst wat men vind van deze vorm van voetbal. We zijn content te kunnen melden dat de eerste reacties enthousiast zijn.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van 7 tegen 7. Natuurlijk kun je ons ook zelf benaderen voor informatie. Wat nog wel gemeld dient te worden dat wij als Erix gaan voor 45+ variant. De nu spelende leden willen we, zoals hierboven al genoemd, graag voor de reguliere competitie behouden. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan ruim voor 1 juni 2015 contact op met onderstaande contactpersonen. Wij zullen je dan snel op de hoogte brengen of het gelukt is om een team voor komend seizoen in te schrijven.

Technische commissie Rob Tanck 06 – 14 85 67 26
Secretaris José Oosterholt 0544 – 46 78 01