De website in een geheel nieuw jasje

Achter de schermen is door het bestuur in samenwerking met Avinx maandenlang hard gewerkt aan de nieuwe website. Na het uitwerken van alle ideeën, is de site gebouwd. Daarna werden de pagina’s gevuld. Een hele klus. Wij hopen je met de nieuwe website nog beter en duidelijker te kunnen informeren. De responsive website past zich aan naar de schermresolutie van de gebruiker. Of het nu gaat om een computer, tablet of smartphone. Daarnaast zijn programma, uitslagen en standen geautomatiseerd en zullen in no-time zichtbaar zijn wanneer het fluitsignaal heeft geklonken. Bekijk ook de ‘beeldende’ historie van de vereniging en luister naar het nieuw ingezongen clublied. We gaan ook de komende tijd door met het ontwikkelen van pagina’s. Bezoek de nieuwe website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!