Anniek van Bree nieuwe kantinebeheerder

We zijn trots te kunnen melden dat Anniek van Bree onze nieuwe kantinebeheerder wordt! Vanaf het nieuwe voetbalseizoen pakt zij de taken van Marie Louise Tanck over.

De zoektocht naar een nieuwe beheerder was niet eenvoudig

Maar wat zijn we ontzettend blij dat de vacature nu ingevuld is. Uit de voorbereidende gesprekken blijkt dat Anniek genoeg kennis en ervaring heeft om haar kwaliteiten in te zetten in de rol van kantinebeheerder. Anniek, wij wensen je heel veel succes en plezier bij onze club.

Altijd klaar gestaan voor de club!

Jarenlang heeft Marie Louise Tanck met ontzettend veel toewijding al het reilen en zeilen rondom de kantine geregeld. En hoe! Geregeld vulde zij een lege plek in het rooster, verzette ze werk voor 2 en liet de vereniging nooit in de steek. Marie Louise, ontzettend bedankt voor alles wat je gedaan hebt voor Erix. En natuurlijk vergeten we ook Joyce te Poele niet! Samen met Marie Louise nam zij de afgelopen jaren een groot deel van de taken voor haar rekening. Niet vanzelfsprekend als je dit uit jezelf aanbiedt. Joyce ook jij heel hartelijk dank.
Lijkt het jou nou leuk om Anniek in haar rol te ondersteunen, laat ons dat dan graag weten.