Geslaagd jeugdtoernooi vv Erix 14 mei 2016

Zaterdag 14 mei heeft het jeugdtoernooi plaats gevonden voor de F-, E- en D-pupillen.

Iets na 8:00uur werden de eerste gasten ontvangen en kon er om 9:00uur van start worden gegaan met de wedstrijden. In de ochtend wist de D1 van DEC ‘10 de wisselbeker mee naar huis te nemen, door eerste te worden in de poule van 6.

Zij werden op de hielen gezeten door Grol D3 en FC Trias D3 die ook beide 11 punten behaalde. Het doelsaldo was echter in het voordeel van de ploeg uit Diepenheim. Grol D3 werd 2e met slechts 1 doelpunt minder. In deze poule werd Erix D1 vierde en FC Eibergen D5 en Grol D6 respectievelijk 5e en 6e.

Na een korte middagpauze was het de beurt aan de F- en E-pupillen. In de E-categorie werd er in 2 poules gestreden voor een plek in de finale. Bij de F-pullen werd er in een poule gestreden om de eerste plaats.

Bij de E-pupillen waren het wederom de Grolse boys die met de eindoverwinning aan de haal gingen. Ze deden dit door de finale met 5-0 te winnen van FC Winterswijk E8 en wisten hierdoor voor het 3e opvolgende jaar de 1e plek te behalen. In de strijd voor de derde plek trokken de jongens en meiden van Erix E1 aan het langste eind. Hierin werd het 1-0 tegen Grol E7.

Bij de F-pupillen was de F9 van FC Eibergen te sterk voor de overige deelnemers. Zij werden met 10 punten de winnaar gevolgd door Grol F6 en FC Trias F5 met 7 punten. De jongens en meiden van Erix F1 werden knap 4e tijdens hun eerste kennismaking met een half veld! FC Trias F8 werd 5e.

Foto’s van deze mooie dag zijn te zien via deze link.

Wij willen alle bezoekende verenigingen, vrijwilligers, sponsoren en
toeschouwers bedanken voor hun inzet, enthousiasme en sportiviteit.

Graag tot volgende jaar!

De Toernooi commissie