Erix Mini F heeft een geweldig zaalvoetbal toernooi gespeeld bij Vios Beltrum

Dat onze spelers allemaal in topvorm waren was al te horen nog ver voor de wedstrijden in de kleedkamer. Na 10 wedstrijden tegen de Mini F van Vios waarbij de stand nog steeds gelijk stond moest er een grote finale komen.

Hierbij gingen alle spelers van Erix tegen alle spelers van Beltrum spelen met 28 personen in het veld werd het een geweldige wedstrijd wat uitmondde in een 1 – 1 gelijk spel dus er was geen winnaar zodoende kreeg iedereen van de fantastisch organiseren vereniging Vios een welverdiend medaille .

Hierna kon iedereen met een van grote inspanning rood gezicht naar de kleedkamer om te douchen.

Het was een geslaagde middag en we danken dan ook Vios en zeker ook de vrijwilligers van deze voetbalvereniging dat de zaal voor ons beschikbaar was gemaakt en de wedstrijden perfect werden begeleid.

Erix Mini F