Erix kantine op zondagmiddag geopend houden?

Jouw hulp is daarbij echt nodig!

De start van de tweede helft van de voetbalcompetitie staat voor de deur. De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. Denk daarbij ook aan het rondmaken van het rooster voor de kantinediensten. We prijzen ons gelukkig met de vrijwilligers waarop we nu al een beroep mogen doen. Toch staan we nog voor een grote uitdaging als het gaat om het openhouden van de kantine op de zondagmiddag. Wij zijn nu helaas op een punt beland dat we voor de zondagmiddagen niet voldoende personeel meer hebben! Het laatste dat we willen is dat we de kantine moeten sluiten. Help jij ons uit de brand?

Zes uurtjes in de maand

We zoeken tenminste twee vrijwilligers van 18 jaar of ouder die op de zondag van 13.30 tot circa 19.30 uur één keer in de maand een zondagdienst willen draaien. Hebben we vier vrijwilligers dan ben je één keer in de twee maanden aan de beurt, enzovoort. Als je het prettiger vindt om op de zondagmiddag samen met een vriend, vriendin of partner een dienst te draaien, dan nodigen wij duo’s ook van harte uit te reageren. Ook Erix-leden of familie van leden nodigen wij uit om zich aan te melden. Draai gerust een keer op proef mee om een indruk te krijgen van de werkzaamheden.

Vernieuwing

Onze kantine heeft een metamorfose ondergaan en is helemaal van deze tijd. Door steeds te blijven vernieuwen proberen we het voor de bezoeker en natuurlijk ook vrijwilligers achter de bar zo aangenaam mogelijk te maken en te houden. Zo is er een steeds een wisselend assortiment als het gaat om eten en drinken en organiseren we door het jaar heen verschillende gezellige evenementen. Sinds kort maken we bijvoorbeeld ook gebruik van een digitale kassa. Deze is echt heel eenvoudig in gebruik en een echte aanwinst voor het werk van de vrijwilliger. En heb jij als vrijwilliger goede en vernieuwende ideeën, dan staan we daar heel graag voor open.

Vrijwilligersvergoeding

Voor de zondagdienst ontvang je ook een vrijwilligersvergoeding, een mooie bijkomstigheid toch? Vele handen maken licht werk. Kom jij ons team met vrijwilligers versterken? Meld je aan of leg contact voor meer informatie met één van onderstaande bestuursleden. Mailen mag natuurlijk ook, dat kan via secretaris@vverix.nl.

Wij zien jouw reactie met heel veel plezier tegemoet!

Sportieve groet,
bestuur v.v. Erix,